VersloSavaite.lt   
2020 08 05, 17:48
Pradeda išankstinę „Galaxy Note 20“ ir „Galaxy Note 20 Ultra“ prekybą

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
„Tele2“ šiandien pradėjo išankstinių flagmanų „Samsung Galaxy Note 20“ ir „Samsung Galaxy Note 20 Ultra“ užsakymų registraciją. Klientai, norintys pirmieji įsigyti šiuos išmaniuosius, jau dabar gali registruotis operatoriaus internetinėje parduotuvėje.

 

„Visuomet stengiamės savo klientams pristatyti pačius naujausius įrenginius. Džiaugiamės galėdami pasiūlyti rinkos lyderių naujienas ir suteikti galimybę jas įsigyti iš anksto“, – sako Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

 

Naujausius „Samsung“ flagmanus įsigyti galima savo išankstinius užsakymus užregistravus internetinėje svetainėje tele2.lt iki rugpjūčio 20 d. 23 val. 59 min. Užsakymų atsiėmimas bus vykdomas nuo rugpjūčio 14 d. Oficiali prekyba išmaniaisiais prasidės dar po savaitės – rugpjūčio 21 dieną.

 

Klientai galės rinktis iš dviejų naujosios serijos išmaniųjų modelių. Išmanųjį „Galaxy Note 20“ su 256 GB vidine atmintimi užsisakyti galima už 969 Eur, o tokios pačios atminties talpos „Galaxy Note 20 Ultra“ – už 1319 Eur.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: