VersloSavaite.lt   
2020 04 16, 17:57
Prekybos miestelyje „Urmas“ duris atveria per 200 parduotuvių

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Vyriausybei leidus karantino metu veikti prekybos ir paslaugų teikimo vietoms, turinčioms tiesioginį įėjimą iš lauko, veiklą atnaujins ir dalis parduotuvių viename didžiausių prekybos kompleksų Lietuvoje – Kaune įsikūrusiame prekybos miestelyje „Urmas“.

 

Nuo ketvirtadienio čia duris atveria daugiau nei 200 ne maisto prekių parduotuvių, atitinkančių naujuosius kriterijus. Pirkėjai jau gali įsigyti drabužių ir avalynės, baldų, namų ūkio, santechnikos, grožio, laisvalaikio, sporto, vaikams skirtų ir kitų prekių.

reklama

 

Pasak „Urmo“ atstovų, prekybininkai yra visiškai pasiruošę dirbti, nes pavasario sezonui reikalingų prekių buvo įsigiję dar iki karantino.

 

„Atidaryti parduotuves prekybininkai suskubo vos tik išgirdę apie naujuosius Vyriausybės nutarimus. Daugelis išsiilgę klientų, bendravimo, veiklos. Be to, daugelis mūsų nuomininkų yra smulkiojo verslo atstovai, kuriuos karantino laikotarpis palietė gana stipriai. Todėl šis leidimas dirbti jiems yra labai svarbus“, - pasakojo prekybos miestelio marketingo vadovė Dovilė Lengvenienė.

 

Be naujai duri atvėrusių parduotuvių, prekybos miestelyje „Urmas“ dar dirba urmasKauno turgus, Naktinis daržovių turgus, „Promo Cash&Carry“ ir kitos parduotuvės Rytinėje galerijoje, kurių veikla leidžiama. Taip pat siuntų tarnybos, vaistinės, valiutos keityklos.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: