VersloSavaite.lt   
2020 03 03, 10:19
Keičiasi „Citadele“ banko valdybos pirmininkas

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Guntis Beļavskis po 18 metų darbo bankininkystės srityje, iš kurių pastaruosius 8 metus buvo valdybos pirmininkas, nusprendė atsistatydinti ir pasinaudoti naujomis karjeros galimybėmis Latvijoje ir už jos ribų.

 

Stebėtojų taryba priėmė jo atsistatydinimą ir susitarė, kad G. Beļavskis padės bankui  pereinamuoju laikotarpiu iki 2020 m. birželio 1 d. Pokyčiai valdyboje įsigalioja nuo 2020 m. kovo 2 d.

 

G. Beļavskio vadovavimo metu „Citadele“ bankas išgyveno esminį virsmą nuo žlungančio banko su didelės rizikos verslu iki modernaus ir stipraus Baltijos šalių banko, aptarnaujančio verslo ir privačius klientus.

 

Nuo 2020 m. kovo 2 d. valdybos pirmininku paskirtas Johanas Akerblomas, kuris šiuo metu yra banko finansų direktorius. J. Akerblomas prisijungė prie banko prieš dvejus metus ir reikšmingai prisidėjo prie banko strategijos ir finansinių rezultatų.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: