VersloSavaite.lt   
2020 02 12, 11:30
Gėlių pristatymas: kodėl verta rinktis šią galimybę?

Image
T.Padgursko nuotr.
Artėjant artimo žmogaus gimtadieniui ar kitai svarbiai šventei neretai tenka pagalvoti apie tai, kokią dovaną įteikti. Kadangi galimų sprendimų yra tikrai labai daug, apsispręsti ne visada yra paprasta.

 

Jei nėra galimybės patiems nuvykti pasveikinti tam tikra proga, palanku pagalvoti apie gėlių pristatymą į namus. Ši pasirinkimo galimybė paskutiniu metu įgyja vis didesnį populiarumą, ir taip nutinka tikrai ne be priežasties. Taigi, kodėl gėlių pristatymas galėtų būti pačiu geriausiu pasirinkimu?

 

Nuotoliniu būdu užsakoma paslauga

 

Visai nesvarbu, kokiame pasaulio kampelyje būtumėte, tikrai turėsite galimybę užsakyti gėlių. Tą galima atlikti naudojantis mobiliuoju telefonu ar kompiuteriu: užsakymą galėsite pateikti paskambinę nurodytu telefono numeriu arba pateikę užklausą internetu.

 

Įprastai gėlių užsakymui tenka paskirti ne daugiau nei kelias minutes, tad tiek laiko tikrai gali skirti kiekvienas mūsų. Kad ir kokie būtumėte užsiėmę, tikrai turėsite galimybę nudžiuginti savo artimuosius, ir pristatytos gėlės jiems paliks tikrai didelį įspūdį.

 

Gėlių pristatymą galite užsisakyti Floravito svetainėje : https://www.floravitas.lt/geliu-pristatymas-vilniuje/

 

Galimybė rinktis įvairias gėles

 

Nors populiariausiomis gėlėmis mūsų šalyje yra laikomos rožės ir tulpės, tačiau tikrai nebūtina tuo apsiriboti. Gėles pristatančios bendrovės pasiūlys iš tiesų platų įvairių gėlių pasirinkimą, tad galėsite atrasti pačius geriausius pasirinkimus. Internetinėse paslaugų teikėjų svetainėse galėsite rasti informacijos, iš kokių gėlių galima rinktis, taip pat galėsite užsakyti jau paruoštas gėlių puokštes arba paprašyti parengti puokštės kompoziciją pagal jūsų individualius pageidavimus.

 

Nedidelė paslaugos kaina

 

Nors gana dažnai yra baiminamasi, kad gėlių pristatymas gali būti pernelyg brangus, tačiau įsitikinsite, kad taip nėra. Šios paslaugos teikėjų pasirinkimas šiandien yra tikrai labai didelis, todėl turėsite galimybę pasirinkti būtent tokius, kurių nustatyti įkainiai jums būtų patys palankiausi. Informacijos apie gėlių pristatymo kainas galėsite rasti internetinėse paslaugų teikėjų svetainėse, todėl tai padės išsirinkti tokią gėles pristatančią įmonę, kurios paslaugų teikimas atitiktų jūsų finansines galimybes.

 

Dažnose situacijose praverčianti paslauga

 

Nors gėlių pristatymas dažniausiai pasirenkamas tada, kuomet norima padaryti staigmeną savo artimiesiems, tačiau tikrai nebūtina tuo apsiriboti. Tam tikrais atvejais ši paslauga gali pasiteisinti ir tada, kai planuojama vykti į svečius: ne visada yra pakankamai laiko nuvykti į gėlių parduotuvę, tad tikrai gali būti palanku nuotoliniu būdu pateikti užsakymą.

 

Gėles pristatančios įmonės taip pat gali pasiūlyti ir tam tikrų papildomų galimybių: muzikinio pasveikinimo užsakymą, ir t.t. Tai solenizantui paliks tikrai didelį įspūdį, o juk to įprastai ir siekiama, tiesa?

 

Floravitas gėlių pristatymas

 

Užs. nr. 20200212-02

 

Verslosavaite.lt