VersloSavaite.lt   
2019 05 29, 21:41
„Etex“ atidaro finansų ir apskaitos centrą Vilniuje

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Belgijos statybinių medžiagų grupė „Etex“ paskelbė atidaranti verslo paslaugų centrą Vilniuje. Naujasis filialas įdarbins finansų ir apskaitos profesionalų komandą, kuri padės daugiau nei 3 mlrd. eurų metinių pajamų generuojančiai tarptautinei grupei optimizuoti verslo funkcijas.

 

Talentingi darbuotojai, klestinti verslo aplinka ir gyvenimo kokybė – tokie buvo pagrindiniai veiksniai, turėję įtakos grupės sprendimui plėsti veiklą Vilniuje. Bendrovės atstovai paminėjo, kad jie ketina ne tik kurti pasaulinę verslo paslaugų palaikymo komandą, bet ir bendradarbiauti su Lietuvos aukštojo mokslo institucijomis.

 

„Etex“ nėra naujokė Lietuvos rinkoje. 2006 m. grupė atidarė naują pluoštinio cemento stogo dangos lakštų gamyklą, kuri 2016 m. buvo išplėsta prijungus pluoštinio cemento fasadinių plokščių gamyklą.

 

Naujas biuras Vilniuje sustiprins bendrovės poziciją Lietuvoje, o vietiniai profesionalai galės prisidėti prie tarptautinės įmonės veiklos plėtojimo, kurios paslaugomis pasitiki skirtingų industrijų atstovai.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: