VersloSavaite.lt   
2019 04 24, 11:42
„Huawei“ gerina finansinius rezultatus

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
„Huawei“ 2019-uosius pradėjo gerindama finansinius rodiklius. Per pirmąjį šių metų ketvirtį technologijų gamintoja sugeneravo 179,7 mlrd. juanių (~23,8 mlrd. eurų) pajamų, t. y. 39 proc. daugiau nei per tą patį laikotarpį pernai.

 

Bendrovės grynasis pelnas per pirmuosius tris šių metų mėnesius, lyginant su analogišku praėjusių metų laikotarpiu, taip pat augo 8 proc.

reklama

 

Kaip teigia „Huawei“ Baltijos šalių komunikacijos vadovas Mindaugas Plukys, bendrovė toliau koncentruojasi į aukščiausius standartus atitinkančios įrangos gamybą, tuo pačiu didindama savo veiklos efektyvumą bei kokybę. Būtent tai leido pagerinti įmonės finansinius rezultatus.

 

„Dedame dideles pastangas, siekdami vartotojams pasiūlyti geriausius produktus rinkoje. Akivaizdu, kad tą įvertina ir pirkėjai. Štai visai neseniai pristatyta P30 išmaniųjų įrenginių serija sulaukė didelio populiarumo ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Kituose IT sektoriuose taip pat esame tarp lyderių ar arti jų“, – džiaugiasi M. Plukys.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: