VersloSavaite.lt   
2019 02 19, 10:41
„Blockchain“ atidaro biurą Vilniuje ir ieško darbuotojų

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Populiariausia ir daugiausia vartotojų pasitikėjimo visame pasaulyje pelniusi kriptovaliutų platforma „Blockchain“ šiandien atidarė biurą Vilniuje.

 

Tai – penktasis kompanijos biuras, kuriame dirbs dizaino, klientų aptarnavimo ir programavimo inžinierių komandos. Specialistai Vilniuje dirbs vienoje komandoje su kolegomis iš Londono, Niujorko ir San Fransisko biurų.

reklama

 

„Svarstydami plėtros galimybes, vertinome daugybę miestų visoje Europoje. Pasirinkome Vilnių, nes šiame, į inovacijas orientuotame mieste, atradome brandžių talentų, sukaupusių sėkmingam darbui reikalingos patirties“, – sako Peter Smith, „Blockchain“ generalinis direktorius ir vienas iš įkūrėjų.

 

„Tikimės, kad galimybė dirbti vystant globaliai rinkai skirtus „Blockchain“ produktus Vilniaus talentams pasirodys įdomi ir svarbi. Jau susitikome su dalimi kandidatų, kurių sukaupti įgūdžiai ir žinios daro iš tiesų didelį įspūdį. Visą komandą tikimės suformuoti jau per artimiausius mėnesius“, – sako „Blockchain“ žmogiškųjų išteklių vadovė Candace Lee.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: