VersloSavaite.lt   
2018 11 08, 10:23
„Sports Direct“ plečiasi į Šiaulius

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Daugiau nei 500 parduotuvių pasaulyje valdanti bendrovė „Sports Direct International plc.“, sėkmingai plečia parduotuvių tinklą Baltijos šalyse.

 

Lapkričio 9 dieną bus atidaryta pirmoji „SportsDirect.com“ parduotuvė Šiauliuose, prekybos ir pramogų centre „Saulės miestas”, ji  užims net 1300 kvadratinių metrų patalpas. Tai bus jau šeštoji įmonės parduotuvė Lietuvoje ir dvyliktoji parduotuvė Baltijos šalyse.

 

„Tikime, kad pirmoji šio tinklo parduotuvė Šiauliuose sulauks didžiulio susidomėjimo. Tai svarbus žingsnis ne tik prekybos centrui, bet gera žinia ir visai Šiaulių miesto bendruomenei, aktyviai gyvenantiems ir sportuojantiems žmonėms, kurie ieško maksimalaus balanso tarp sporto ir laisvalaikio prekių kokybės bei kainos“, - mintimis dalijasi „Sportland LT” vadovas Juras Veželis.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: