VersloSavaite.lt   
2018 11 06, 14:51
„Švaros broliai“ nuplovė rekordiškai daug automobilių

Image
Plovykla
Švaros broliai“ skelbia per metus pasiekę milijono nuplautų automobilių ribą. Iki metų pabaigos švarių automobilių turėtų daugėti iki 1,2 mln. – šis skaičius yra du kartus didesnis nei praėjusias metais, jį galima prilyginti beveik visam Lietuvos lengvųjų automobilių parkui, jei visi nuplauti automobiliai būtų skirtingi.

 

Stiprina pozicijas

 

Atitinkamai didėjo ir „Švaros brolių“ veiklos pajamos, kurios per 2018 m. tris ketvirčius siekė 7,54 mln. eurų – 6 proc. daugiau nei per visus 2017 m. Už automobilių plovimą per tris šių metų ketvirčius bendrovė gavo 5,13 mln. eurų pajamų, už patalpų valymą – 2,41 mln. eurų.

reklama

 

„Daug ir tikslingai dirbome siekdami šio skaičiaus – milijono švarių automobilių per metus. Pačiu laiku supratome, kad greitas, kokybiškas, patogus ir už prieinamą kainą plovimas yra būtent tai, ko reikia vis labiau savo automobilių švara besirūpinantiems vairuotojams. Tai pasiūlę pirmieji užsitikrinome pozicijas rinkoje, per metus mūsų nuplautų automobilių gatvėse padaugėjo net du kartus“, – sako Evaldas Kinderis, „Švaros brolių“ generalinis direktorius.

 

Plauna dažniau

 

Nuplovę reikšmingą skaičių automobilių, „Švaros broliai“ pastebi ir kintančius vairuotojų įpročius. Žmonės automobilius linkę plauti kur kas dažniau – jei anksčiau daugiau žmonių laukdavo giedrų orų, automobilius plaudavo kartą per mėnesį ar ketvirtį, dabar daugiau tokių, kurie tuo rūpinasi nuolat – kartą per savaitę ar net dažniau.

 

„Vairuotojai darosi vis sąmoningesni – jie supranta, kad švarą reikia palaikyti ne tik dėl estetikos, bet ir dėl to, kad švarus automobilis tarnauja ilgiau. Tai ypač aktualu šaltuoju metų laiku, kai didelė drėgmė, keliai barstomi druska, kuri, nors ir apsaugo nuo slidžių kelių, kenkia pačiam automobiliui“, – teigia E. Kinderis.

 

Šaltuoju metų laiku didžiausia automobilių savininkų problema yra korozija. Lietus, sniegas, purvas palieka savo žymes ne tik ant automobilio kėbulo – daug didesnė rizika yra nešvarumai ant automobilio dugno. Vairuotojai turėtų atkreipti dėmesį, kad ne tik kėbulas, bet ir automobilio dugnas būtų tinkamai nuplautas, padengtas antikorozine danga.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: