VersloSavaite.lt   
2018 10 04, 15:11
„Girteka Logistics” skolinasi 60 mln. eurų

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Įmonių grupei „Girteka Logistics“ skirtas 60 milijonų eurų finansavimas. „Swedbank” Lietuvoje šiai didžiausiai tarptautinio transporto ir logistikos paslaugų tiekėjai Europoje suteikė 50 milijonų eurų finansavimą lizingu, o likę 10 milijonų eurų skirti kaip kredito limitas.

 

Gautos lėšos bus panaudotos transporto parko, kurį sudaro vilkikai ir puspriekabės, plėtrai bei apyvartinio kapitalo finansavimui.

reklama

 

„Mūsų įmonių grupė nuolat plečia savo transporto parką siekdama išlaikyti lyderio pozicijas rinkoje. Šiam tikslui įgyvendinti reikalingas patikimas finansų partneris. Visai neseniai mes įsigijome 500 DAF XF vilkikų, skirtų mūsų tarptautinei logistikos veiklai. Investicijos į verslo plėtrą reiškia, kad mes ir toliau galime planuoti savo veiklos Europoje vystymą bei pozicijų šiame regione stiprinimą“, – sako „Girteka Logistics“ finansų vadovas Mantas Ranonis.

 

„Girteka Logistics“ yra viena iš pirmaujančių transporto ir logistikos įmonių, per metus pervežanti daugiau nei 420 000 pilnų krovinių (FTL). Kompanija naudoja 5 000 vilkikų ir 5 500 puspriekabių parką ir savo veiklą vykdo Europoje, Skandinavijoje bei NVS šalyse.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: