VersloSavaite.lt   
2018 10 02, 10:58
Tarptautinė mokytojų diena: lietuviai jungiasi prie iniciatyvos #AČIŪ1005

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Didžiausias Lietuvoje paslaugų ir pasiūlymų pardavimo portalas Beta.lt, palaikydamas Švietimo ir mokslo ministerijos idėją „Mokytojas – prestižinė profesija iki 2025 metų“, kviečia visus jungtis prie nekomercinės iniciatyvos #AČIŪ1005.

 

Žmonės raginami viešai padėkoti savo mokytojams, kuriuos iki šiol prisimena ir gerbia. Tikimasi, kad taip bus išreikšta pagarba mokytojo profesijai, o socialinė akcija įkvėps jaunuolius rinktis pedagogo kelią.

 

„Mums svarbu palaikyti iniciatyvas, kurių tikslas – išsilavinusi, moderni visuomenė. Puikiai suprantame, kad švietimas yra pamatinis mūsų šalies ateities dėmuo. Todėl šį kartą kviečiame visus, kuriems rūpi Lietuvos švietimo ateitis, prisidėti prie bendros akcijos, kurios tikslas – išreikšti pagarbą savo mokytojui.

reklama

 

Mokytojui, kurio pastangų, geranoriškumo, patarimų, pasiaukojimo ir daugelio kitų dalykų iki šiolei negalime pamiršti. Neabejoju, kad kiekvienas iš mūsų turime tokį mokytoją, kurio autoritetą prisimename, nesvarbu, prieš kiek metų būtume baigę mokyklą.

 

Prisijungti paprasta – tereikia savo socialiniame tinkle parašyti laisvo stiliaus padėką mokytojui ir pridėti grotažymę #AČIŪ1005. Kad akcija būtų dar spalvingesnė, siūlau prie padėkos įkelti nuotrauką su savo mylimu mokytoju“, – kviečia UAB „Beta Media“ vadovas Raimundas Adomaitis.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: