VersloSavaite.lt   
2018 09 24, 10:53
„Huawei“ telefonai sumušė naują rekordą – parduota 10 mln. vienetų

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Fotografijos entuziastų ir profesionalų išliaupsinti „Huawei P20“ serijos išmanieji sulaukė fenomenalios sėkmės – bendrovė „Huawei“ informuoja, kad per penkis mėnesius šių telefonų parduota jau 10 mln.

 

Rekordiniai pardavimai fiksuoti tiek Kinijos, tiek vakarų Europos rinkose, ir, kaip teigia įmonės atstovai, tai iliustruoja augantį pirkėjų pasitikėjimą naujosios kartos telefonais.

reklama

 

Dėl itin aktyvios mažmeninio tinklo plėtros pirmąjį šių metų pusmetį išmaniųjų „Huawei“ telefonų pardavimai išaugo trečdaliu. Kompanijos atstovai teigia, kad naujasis pasiekimas verčia siekti dar aukštesnių rezultatų.

 

„Esame labai laimingi, kad mūsų kuriami telefonai yra tokie paklausūs. Tai, kad viršijome 10 mln. parduotų „Huawei P20“ serijos telefonų ribą, verčia išsikelti naujus, dar didesnius tikslus. Mums tai – patvirtinimas, kad esame teisingame kelyje ir žmonėms rūpi inovacijos“, – kalbėjo „Huawei“ Baltijos šalių vartotojų verslo grupės vadovas Yanfei.

 

Šiais metais „Huawei P20“ ir „Huawei P20 Pro“ gavo aukščiausius „DxOMark“ įvertinimus ir buvo pirmieji telefonai, peržengę triženklę reitingų ribą. Čia itin didelis dėmesys, lyginant telefonus, skiriamas nuotraukų bei filmavimo kokybei, o antrosios vietos telefoną–nugalėtoją „Huawei“ išmanusis lenkia net šešiais taškais (109).

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: