VersloSavaite.lt   
2018 09 14, 10:16
Duris atvėrė didžiausias Lietuvoje viešbutis (foto)

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Didžiausias šalyje veikiantis viešbutis „Radisson Blu Hotel Lietuva“ baigė pusantrų metų trukusį rekonstrukcijos ir plėtros etapą bei yra pasirengęs priimti daugiau svečių nei bet kada iki šiol.

 

Keturių žvaigždučių viešbutis šiemet ne tik virto dviejų pastatų kompleksu: svečių patogumui jame įrengti „Premium“ standarto kambariai, įrengtas sveikatingumo centras, išplėstas restoranas, automobilių stovėjimo aikštelė, atnaujintas vestibiulis ir kitos vidaus erdvės.

 

Užbaigus šį plėtros etapą bendras „Radisson Blu Hotel Lietuva“ patalpų plotas siekia 39,5 tūkst. kvadratinių metrų, o svečiams iš viso siūlomi 456 kambariai. Taigi kambarių skaičiumi „Radisson Blu Hotel Lietuva“ yra didžiausias viešbutis Lietuvoje. Į viešbučio plėtrą Norvegijos nekilnojamojo turto vystytojų bendrovė „Linstow AS“ investavo 15,7 mln. eurų.

reklama

 

Vykdant pastarąjį plėtros etapą šalia legendinio viešbučio Lietuva iškilo aštuonių aukštų priestatas. Pirmajame jo aukšte įsikurs verslo organizacijos, tokios kaip „Sixt Lietuva“ (UAB „Transporent“), „Narvesen“. Antrame ir trečiame aukšte savo biurus įkurs įmonės, tokios kaip UAB „Carggo Europe ir kitos.

 

Likusius penkis aukštus užima kambariai viešbučio svečiams. Atnaujintas ir išplėstas „Radisson Blu Hotel Lietuva“ tapo pirmuoju viso tarptautinio tinklo viešbučiu, svečiams siūlančių aukštesnės „Premium“ klasės kambarius.

 

 

Pastarieji įrengti laikantis naujojo „Radisson Blu“ viešbučių kokybės ir interjero standarto: jie gerokai erdvesni, lyginant su standartiniais viešbučių numeriais, čia pritaikyti modernūs interjero dizaino sprendimai, siekiant kuo geriau pritaikyti viešbutį verslo reikalais atvykstančių svečių poreikiams.

 

Viešbučio svečių ir gausiai čia rengiamų konferencijų dalyvių automobiliams sutalpinti dvigubai išplėsta antžeminė stovėjimo aukštelė, o po naujuoju priestatu įrengtas dviejų aukštų požeminis garažas su elektromobiliams įkrauti skirtomis vietomis.

 

Atnaujintas ir išplėstas viešbučio restoranas: ligi šiol aptarnaudavęs iki 300 svečių, restoranas buvo papildytas dar 80 vietų. Naujovės neaplenkė ir viešbučio sveikatingumo centro, kurio salė buvo išplėsta bei aprūpinta pažangiausiais treniruokliais. Renovuota viešbučio registratūra su baru, siekiant sukurti erdvę, kurioje svečiai galėtų leisti laiką supami žmonių, bet tuo pačiu patogiai dirbti ir dalyvauti verslo pokalbiuose.

 

 

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: