VersloSavaite.lt   
2018 08 16, 10:53
EISA metų išmaniojo telefono rinkimuose – „Huawei P20 Pro“ triumfas

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Kompanija „Huawei“ šiandien papildė savo apdovanojimų sąrašą. Šį kartą ji nuskynė laurus Europos vaizdo ir garso asociacijos (EISA) rengiamuose kasmetiniuose apdovanojimuose.

 

Paskelbus 55 geriausiai pasaulyje vertinamų elektronikos žurnalų grupę vienijančios asociacijos apdovanojimų laureatus paaiškėjo, kad šiemet „Geriausio EISA išmaniojo telefono 2018-2019“ kategorijoje aukščiausią įvertinimą pelnė „Huawei P20 Pro“.

reklama

 

EISA ekspertų nuomone, šis apdovanojimas yra skirtas už „Huawei“ šių metų kovo mėnesį pristatyto flagmano kokybę, dizainą bei įrenginio galimybes.

 

EISA atstovų vertinimu, „Huawei P20 Pro“ modelis pripažintas geriausiu savo kategorijoje dėl to, kad yra „pažangiausias, novatoriškiausias ir techniškai aukščiausios klasės išmanusis telefonas, koks tik iki šiol buvo sukurtas“. Negana to, šis įrenginys įvardijamas kaip „idealus kompanionas išmaniųjų įrenginių naudotojams bei diktuojantis madas mobiliosios fotografijos srityje“.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: