VersloSavaite.lt   
2018 08 02, 10:18
„CityBee“ plečiasi į Lenkiją

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Tarptautinė įmonių grupė „Modus Group“ vieną iš strateginių savo sričių – dalijimosi automobiliais paslaugą „CityBee“ – plečia į Lenkijos rinką.

 

Pirmieji „CityBee“ automobiliai rudenį išriedės Varšuvoje, Gdanske, Krokuvoje, Vroclave, Poznanėje, vėliau planuojama paslaugą plėsti Liubline, Ščecine, Bydgoščiuje, Lodzėje, Katovicuose ir Balstogėje.

reklama

 

„Vidurio ir Rytų Europoje „CityBee“ yra pirmieji, pradėję teikti dalijimosi automobiliais paslaugą – ir tai mūsų paskata būti žingsniu priekyje. Lenkijos rinka mums pažįstama – čia „Modus Group“ nuo praėjusių metų vysto atsinaujinančios energetikos projektus.

 

Rinkos dydis taip pat perspektyvus dalijimosi automobiliais plėtrai, juolab, kad konkurencinis laukas – dar gana tuščias. Įsivertinę šios paslaugos paklausą Lietuvoje, nusprendėme su ja startuoti ir Lenkijoje“, – teigia Liudas Liutkevičius, „Modus Group“ valdybos pirmininkas.

 

Pirmieji „CityBee“ automobiliai, išriedėsiantys į Lenkijos gatves, bus skirti kraustymuisi, didelių krovinių pervežimui. Tai bus VW ir „Fiat“ markės automobiliai, kurių krovinių skyriaus tapta – 10 ir daugiau kubų. Numatyta, kad „CityBee“ Lenkijoje startuos su 200 automobilių parku, kuris bus palaipsniui pildomas. Lengvųjų „CityBee“ automobilių įvedimas numatomas vėlesniam plėtros etapui.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: