VersloSavaite.lt   
2018 05 30, 13:02
„Huawei“ pristatė naują modelį už gerą kainą

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Visai neseniai savo P20 serijos flagmanus pristačiusi „Huawei“ pirkėjams siūlo dar vieną naują šių metų modelį – „Y6 2018“. Atstovų teigimu, tai yra puikiai suprojektuotas įrenginys, kuris prisijungia prie į jaunimą orientuotos „Huawei Y“ telefonų serijos.

 

Pirkėjams siūlomas juodos, mėlynos arba auksinės spalvų, šis modelis užtikrina kokybišką mobiliųjų pramogų patirtį bei tarpusavyje derina HD+ raiškos „FullView“ ekraną kartu su didelės raiškos garso galimybėmis.

reklama

 

Inžinieriai pasirūpino, kad naujasis kūrinys turėtų greito atrakinimo funkciją, asmenukių tonizavimo blykstę, vartotojo sąsają EMUI 8.0 bei ilgai veikiančią bateriją. Kartu visi šie elementai aprūpina šiuolaikinį jauną naudotoją viskuo, ko šiam gali prireikti iš išmaniojo telefono.

 

Pasinerkite tiesiai į veiksmą

 

Žvelgiant į šį telefoną, pirmiausia dėmesį atkreipia jo dizainas bei ekranas. Įrenginys pasižymi 5,7 colio HD+ kokybės „FullView“ ekranu, užtikrinančiu malonią peržiūrų patirtį. Tuo metu subtiliai užlenktas 2.5D stiklinis paviršius ir glotnus bei ergonomiškas dizainas leidžia telefonui itin patogiai atgulti delne.

 

„Išmanieji telefonai atkeliavo į „FullView“ ekranų erą. Tad savo klientams norime pasiūlyti tai, ką turime geriausio. Mūsų inžinieriai taip pat daugybę valandų iki menkiausių smulkmenų siekė išbaigti telefono dizainą, kad jis atrodytų ne tik patraukliai, tačiau ir būtų patogus naudoti. Todėl neabejojame, kad pasiektas rezultatas maloniai nustebins daugelį“, – kalba „Huawei“ Baltijos šalių vartotojų verslo grupės vadovas Yanfei.

 

Kompanijos atstovo nuomone, šis modelis pratęsia Y serijos telefonų dizaino tradicijas bei tarpusavyje derina eleganciją bei paprastumą. Maža to, Yanfei teigimu, įrenginys gali pasigirti išmaniąja ekrano padalijimo funkcija, kuri suteikia galimybę vienu metu aktyvuoti dvi programėles ir taip išnaudoti daugybę funkcijų.

 

Pakaks vos vieno žvilgsnio

 

Siekiant užtikrinti maksimaliai patogų naudojimąsi telefonu, jame buvo integruotas sudėtingas atrakinimo veidu mechanizmas, leidžiantis greičiau ir lengviau mėgautis visomis telefono galimybėmis. Naudodamas dirbtiniu intelektu paremtą veido atpažinimo algoritmą, šis modelis geba automatiškai aptikti 1024 veido taškus ir palyginti juos su jau iš anksto išsaugotais duomenimis.

 

„Kai telefonas užsidega, tiesiog žvilgtelėkite į ekraną ir jūsų telefonas atsirakins. Tuo pačiu ši technologija ne tik palengvina atrakinimo procesą, bet ir garantuoja aukštą saugumo lygį, tad galite būti ramūs dėl savo privatumo“, – teigia Yanfei.

 

Kompanijos atstovas taip pat yra įsitikinęs, kad naujasis kūrinys patiks asmenukių gerbėjams. „Huawei Y6 2018“ turi 5 MP priekinę kamerą kartu su tonizuojančia asmenukių blykste. Ši leidžia automatiškai aptikti subjekto veido apšvietimą ir protingai pritaikyti ryškumo lygį, kad asmenukė atrodytų kuo natūraliau.

 

Įrenginys taip pat palaiko papildytosios realybės funkciją, todėl darant asmenukę ar kitas nuotraukas galima pritaikyti daugybę linksmų filtrų. Ši funkcija prieinama po HOTA („Huawei Over the Air“) atnaujinimo. Telefonas turi ir 13 MP galinę kamerą, kuri suteikia galimybę įamžinti puikios kokybės akimirkas.

 

Surenkite vakarėlį bet kur ir bet kada

 

Kūrėjų įsitikinimu, naujasis modelis gali pasigirti ir garso savybėmis, kurios patenkins visus jaunimo, dievinančio pramogas, poreikius. Telefonas palaiko išties didelį (iki 88dB) garsą – tai yra gerokai garsiau nei kitų vidutinių įrenginių. Kadangi vaizdo transliacijos bei karaokė programėlės tapo itin populiarios tarp jaunų vartotojų, įrenginys savyje turi integruotą Karaokė režimą.

 

„Užsidėkite ausines, dainuokite ir jūs išgirsite savo balsą ausyse. Šis režimas perduoda jūsų dainavimą ausims, paversdamas telefoną į asmeninį mini karaokė“, – apie galimybes kalba Yanfei.

 

Išmanusis įrenginys taip pat palaiko grupinės muzikos funkciją, kuri tapo prieinama po HOTA atnaujinimo. Ši funkcija leidžia susijungti kartu su dar 8 mobiliaisiais telefonais ir juos paversti 5.1 garso sistema. Todėl galima surengti vakarėlį kartu su draugais bet kuriuo metu ir bet kur bei mėgautis koncertiniais potyriais. Tiesa, tai dar ne viskas.

 

Šis modelis palaiko „Huawei Histen“ technologiją su trimis skirtingais režimais, suteikiančiais 3D erdvinį garsą: Šalia (ausies garsiakalbis), Priekinis (teatro efektas) ir Platus (koncerto efektas).

 

Išmanusis telefonas „Huawei Y6 2018“ prekyboje pasirodė gegužės mėnesį. 149 eurus kainuojantis modelis yra prieinamas visuose ryšio operatorių salonuose ir elektronikos prekių parduotuvėse.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: