Tautvydas Padgurskas   
2018 05 22, 10:03
Kėdainiuose atidarytas modernus riedlenčių parkas

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Pirmadienį Lietuvos sporto universiteto Kėdainių „Aušros“ progimnazijos stadiono parke oficialiai atidarytas naujas ir modernus „Nutrilite“ riedlenčių parkas.

 

Šią dovaną kėdainiškiai iškovojo praėjusių metų rugpjūtį Vilniuje vykusioje dviračių šventėje „Velomaratonas“, kurioje subūrė didžiausią miesto komandą. Naujoji rampa, skirta važinėti BMX dviračiais, riedučiais ir riedlentėmis, papildys Kėdainių miesto aktyvaus laisvalaikio infrastruktūrą ir suteiks naujų galimybių miesto jaunimui.

reklama

 

Riedlenčių parko atidaryme dalyvavo ir tokie garbūs svečiai kaip Lietuvos lengvaatletė Austra Skujytė, Lietuvos dziudo imtynininkas Marius Paškevičius, „Velomaratono“ sumanytojas ir lenktynininkas Benediktas Vanagas.

 

„Velomaratonas“ buvo sukurtas tam, kad keistų visuomenės įpročius: skatintų judėti ir aktyviai leisti laisvalaikį. Nes išliekamoji vertė – tai, kas mums, šios šventės organizatoriams, yra svarbu. Todėl džiaugiamės, kad drauge su partneriais iš amerikiečių kompanijos „Amway“ kasmet galime pastatyti Lietuvos miestuose po riedlenčių parką. Tai tikrai išliekamąją vertę turinti dovana, kurią kas dieną naudoja jaunimas – Lietuvos ateitis“, – sako „Velomaratono“ organizatorius bei sumanytojas Benediktas Vanagas.

 

Kėdainiuose atidarytas riedlenčių parkas tinkamas visiems šio sporto entuziastams: tiek dar tik pradedantiems važinėti, tiek jau mokantiems važiuoti.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: