VersloSavaite.lt   
2018 05 14, 11:23
Vilniuje – rekordinio dydžio „Lp express“ terminalas

Image
Terminalas
Vilniuje pradėjo veikti didžiausias šalyje Lietuvos pašto dukterinės įmonės „LP EXPRESS“ siuntų savitarnos terminalas. Terminalas pastatytas Pilaitės mikrorajone, prie prekybos centro „Pupa“.

 

„Terminalas gali priimti apie 400 siuntų per parą, arba apie 12 tūkstančių siuntų per mėnesį. Didžiuosiuose miestuose itin sparčiai didėja siuntų kiekis, todėl siekiame auginti siuntų savitarnos terminalų infrastruktūrą, kad galėtumėme patenkinti augančius rinkos poreikius“, – sako Mikas Jovaišas, Lietuvos pašto strategijos ir plėtros departamento vadovas. 

 

M. Jovaišas tikisi, kad didžiausias Lietuvoje siuntų savitarnos terminalas padės patenkinti klientų lūkesčius ir sumažinti eiles Pilaitės mikrorajone, kuriame siuntų gavėjų ir siuntėjų koncentracija yra itin didelė. Klientai savo siuntas terminale gali atsiimti kiekvieną dieną, 24 valandas per parą.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 
 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: