VersloSavaite.lt   
2017 12 18, 10:41
Sukūrė telefoną su 4 kameromis už prieinamą kainą

Image
Doogee Mix 2
MIX 2 tapo tikra „Doogee“ sensacija ir pasididžiavimu. Puikių atsiliepimų sulaukęs telefonas su keturiomis kameromis, berėmiu plačiu ekranu ir galinga baterija niekuo nenusileidžia savo konkurentams, bet išsiskiria ypatingai gera kaina, skelbia bendrovės atstovai Lietuvoje.

 

Šio išmaniojo telefono parametrai, dizainas ir patogumas išties priverčia suklusti, ypač žinant, kad jo kaina – beveik dvigubai mažesnė nei kitų panašaus tipo telefonų.

reklama

 

Esminis MIX 2 akcentas – 5.99" FullHD+ 1080x2160 pikselių ekranas 5.5" įstrižainės korpuse. Sklandų telefono darbą užtikrina 8 branduolių procesorius ir 6GB RAM + 64 GB ROM atmintis. Telefone įdiegta Android 7.1 versija.

 

MIX 2 turi keletą atrakinimo būdų. Tarp jų ir atrakinimą piršto antspaudu bei veido atpažinimu. Naudojant pastarąjį būdą užteks tiesiog žvilgtelti į telefono ekraną – veido atpažinimo sistema vos per 0,1 s atpažįsta 135 unikalius veido taškus.

 

16 ir 13 MP dviguba galinė šio telefono kamera su 2x optiniu priartinimu leidžia padaryti įspūdingas nuotraukas, kokybe beveik nenusileidžiančias darytoms profesionaliu fotoaparatu. MIX 2 yra pirmasis telefonas pasaulyje, turintis dvigubą 8 MP priekinę kamerą su plataus kampo 130° objektyvu, idealiai tinkančiu daryti grupines asmenukes.

 

Visa tai palaiko 4060 mAh baterija, užtikrinanti, kad net ir pačiu didžiausiu intensyvumu naudojamas telefonas su išskirtinio dydžio ekranu be papildomų įkrovimų veiktų visą dieną.

Tokio telefono visai neseniai atleliavusio į Lietuvą kaina – tik kiek daugiau nei 300 Eur.

 

„Unbox Therapy“ šį „Doogee“ modelį įvertino kaip „kiečiausią telefoną, apie kurį dar negirdėjote“. „GSM Arena“ konstatavo, kad jis yra „įspūdingas ir išbaigtas“, o „Forbes“ savo apžvalgoje akcentavo puikų dizainą ir patogumą.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 


 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: