VersloSavaite.lt   
2017 11 21, 09:28
Lietuvos paštas ilgina darbo laiką

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Ruošiantis žiemos šventėms, kurioms artėjant smarkiai išauga pašto siuntų srautai, didžiuosiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje esančių paštų darbo laikas nuo gruodžio 1 dienos bus vėlinamas.

 

Klientai paštuose bus aptarnaujami iki 19 valandos, skelbia bendrovė.

 

Skaičiuojama, kad šventiniu laikotarpiu didžiųjų šalies miestų paštuose sulaukiama ne mažiau kaip 15 proc. didesnio klientų srauto, nei įprasta. Beveik perpus padaugėja iš įvairių užsienio šalių gaunamų pašto siuntų ir siuntinių, taip pat didėja ir siunčiamų pašto siuntų srautas.

reklama

 

Ruošiantis artėjančiam Kalėdų pikui ir atsižvelgus į klientų pageidavimus, bus koreguojamas didžiųjų šalies miestų paštų, kuriuose fiksuojami didžiausi klientų srautai, darbo laikas.

 

„Atlikę didmiesčių gyventojų apklausas įsitikinome, kad net 86 proc. respondentų pasisakė už tai, kad paštų darbo laikas vakarais būtų ilgesnis. Atsižvelgę į klientų poreikius nuo gruodžio 1 dienos didžiųjų miestų paštų darbo laiką vėlinsime – dirbsime iki 7 valandos vakaro. Tikimės, kad dirbantiesiems šis laikas bus žymiai patogesnis siuntoms išsiųsti ar atsiimti“, – sakė Lietuvos pašto Tinklo direktorė Inga Dundulienė.

 

Didžiųjų miestų paštų darbo dienos pradžia prasidės viena valanda vėliau, o klientai bus aptarnaujami valanda ilgiau – iki 19 valandos. Pakoreguotu darbo laiku paštai dirbs ir pošventiniu laikotarpiu. Prekybos centruose veikiantys paštai ir toliau dirbs įprastu ilgesniu darbo grafiku.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: