VersloSavaite.lt   
2017 11 17, 11:55
Naujas rizikos valdymo sprendimas verslui

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Finansinių technologijų startuolis ArcaPay smulkiam ir vidutiniam verslui pristatė naują paslaugą – ateities sandorius valiutų rinkoje.

 

Įmonės įkūrėjas Marius Bausys, ilgametę patirtį sukaupęs bankuose Londono Sityje ir Lietuvoje, džiaugėsi inovacija: „Iki šiol valiutos rizikos valdymo paslaugos tradiciškai buvo prieinamos tik stambioms įmonėms, turinčioms tvirtus santykius su bankais. Siekėme, kad jomis galėtų naudotis ir mažesni verslai, dirbantys su užsienio rinkomis. Norime jiems padėti sumažinti su valiutos kursų kaita susijusią riziką.“

reklama

 

Paslauga leidžia užfiksuoti valiutos kursą konversijai, kuri bus daroma ateityje. Ji jau dabar prieinama Europos Sąjungos šalyse įregistruotoms įmonėms, nepaisant jų dydžio. Iš pradžių sandoriai bus galimi trimis valiutomis – EUR, USD ir GBP, tačiau artimiausiu metu šį sąrašą planuojama plėsti.

 

Pasak Mariaus Bausio, ArcaPay komanda yra pasirengusi individualiai konsultuoti potencialius klientus ir padėti įvertinti, ar ateities sandoriai galėtų pasitarnauti jų verslui.

 

ArcaPay yra Londone, Jungtinėje Karalystėje, įsteigta ir licencijuota mokėjimų įstaiga, įtraukta ir į Lietuvos banko registrą. Daugiau informacijos galima rasti oficialioje įmonės svetainėje www.arcapay.com arba susisiekus su atstovu Lietuvoje (Jevgenijus Semaka - This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it / +370 672 11275)

 

 

Užs. Nr. 20171117-1

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: