VersloSavaite.lt   
2017 11 09, 14:14
Nebrangių, bet išskirtinių išmaniųjų ieškantys lietuviai atrado „Doogee“

Image
Doogee Y6 max
Lietuviai atranda naujo mūsų šalyje prekinio ženklo „Doogee“ išmaniuosius telefonus, kurie pasižymi kokybe, gera kaina ir įdomiais technologiniais sprendimais.

 

Lietuvoje šiuos telefonus parduodančios bendrovės atstovai sako, kad jų sprendimas taikytis į geresnės kainos, bet išskirtinių parametrų ieškančius pirkėjus pasiteisino.

 

„Doogee“ telefonai išsiskiria praktiškumu, funkcionalumu, patvarumu, neturi perteklinių retai naudojamų arba visai nenaudojamų programėlių. Tačiau visi modeliai turi atrakinimo piršto antspaudu funkciją, o daugelis – ir dvigubą galinę kamerą, skelbia telefonų Lietuvoje pardavėjai.

reklama

 

„Šio prekės ženklo produkcija puikiai tiks žmogui, kuris žino, ko nori – patogiai komunikuoti su kitais žmonėmis ir naršyti internete, fotografuoti, rečiau krauti telefono bateriją ar įkrauti ją per keliasdešimt minučių. Nebijoti, kad telefonas suduš ar sušlaps, ir nesibaiminti, kad pritrūks vidinės atminties telefone.

 

Visi modeliai yra kuo nors išskirtiniai: vieni turi net keturias kameras, kiti išsiskiria ypatingais dizaino sprendimais. Yra modelių itin dideliu ekranu, pritaikytu žiūrėti 3D filmus be specialių akinių, ar ypač patvariu korpusu. O netrukus pasiūlysime pirkėjams Lietuvoje modelius su 7060 mAh ir net su 12000 mAh baterija“, - apie oficialiai atstovaujamo prekės ženklo produkciją pasakojo bendrovės „Mobilalus“ atstovas Gediminas Bieliauskas.

 

Bendras Kinijos gamintojų ir ispanų dizainerių kūrinys jau sulaukė palankios lietuvių vartotojų reakcijos. Įvairiose prekybos vietose ir internetu nuo šių metų pradžios parduota tūkstančiai įvairių naujojo prekės ženklo modelių.

 

Pirmieji „Doogee“ išmanieji telefonai buvo sukurti 2013 metais, kai kinų koncerną „KVD International Group“ sudomino ispanų išmaniųjų prietaisų kūrėjai.

 

Jau 2015 metais „Doogee“ ėmė užkariauti Pietryčių Azijos rinką, o nuo 2016-ųjų pradėjo plėtrą visame pasaulyje pilnu pajėgumu.

 

„KVD International Group“ – pilno ciklo gamybą, tyrimų laboratorijas, tarptautinius kokybės sertifikatus turintis koncernas gaminantį telekomunikacinę įrangą užsakovams visame pasaulyje.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: