VersloSavaite.lt   
2017 10 03, 16:24
Mažų butų projektui Vilniuje – 4,6 mln. eurų paskola

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
„Citadele“ bankas Vilniuje statomam mažų butų projektui „Ozo kvartetas“ suteikė 4,6 mln. eurų paskolą. Banko finansuotą projektą šalia Ozo parko sostinėje plėtoja bendrovė „Sigma projektai“, kuriai bankas ir suteikė paskolą.

 

Šiuo metu yra plėtojamas pirmas projekto etapas - statomi du iš keturių daugiabučių, kuriuose bus įrengti 23-32 kv. m ploto butai, kiti du pastatai bus pradėti statyti kitų metų vasarą.

 

Plėtotojas į projektą investuoja ir 2,5 mln. eurų nuosavų lėšų. Numatomos investicijos į visą projektą – virš 14 mln. eurų.

reklama

 

Projekto vystytojai teigia, kad mažos kvadratūros butų projektas yra orientuotas į pirmojo būsto pirkėjus ir investuotojus. Ozo parke tarp Balčikonio ir Ralio gatvių iš viso planuojama pastatyti keturis daugiabučius, kuriuose bus įrengta 427 nedidelio ploto butai.

 

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: