VersloSavaite.lt   
2017 03 27, 11:06
„airBaltic“ sugrąžino skrydžius iš Vilniaus į Paryžių

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Baltijos šalių oro linijų bendrovė „airBaltic“ kovo 26 d. pradėjo skrydžius iš Vilniaus į Prancūzijos sostinę Paryžių, taip Lietuvos ir Prancūzijos gyventojams suteikdama geresnes keliavimo galimybes.

 

„Džiaugiamės galėdami keliautojams iš Lietuvos ir vėl pasiūlyti skrydžius į Paryžių. Šiai krypčiai matome vis didesnį poreikį. Maršrutas prisidės prie jau vykdomų tiesioginių skrydžių į Paryžių iš Rygos ir Talino bei sustiprins „airBaltic“ bendrovės padėtį Baltijos šalyse“, – sako „airBaltic“ Vyresnysis Susisiekimo Viceprezidentas Wolfgang Reuss.

 

„airBaltic“ skrydžius iš Vilniaus į Paryžiaus oro uostą vykdys 4 kartus per savaitę. Skrydžiai bus vykdomi „Bombardier 737“ lėktuvais. Kelionės iš Vilniaus į Paryžių trukmė – 2 val. 45 min. Bilietas į vieną pusę kainuos nuo 39 eurų, įskaitant oro uosto mokesčius ir rinkliavas.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: