VersloSavaite.lt   
2017 02 24, 09:58
„Neste“ Kaune atidarė naują degalinę

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Degalinių tinklas „Neste“ sparčiai plečiasi Kaune. Miesto gyventojams ir svečiams strategiškai patogioje vietoje – kelyje „Via Baltica“ – atidaryta nauja degalinė. Tai – jau antra tinklo degalinė, atidaryta Kaune šiais metais.

 

„Plėstis Kaune nutarėme įvertinę vartotojų poreikius – degalinės „Via Baltica“ kelyje trūko tiek gyventojams, tiek ir verslo klientams. Toje magistralės „Via Baltica“ atkarpoje, kurioje stovi nauja degalinė, eismas intensyviausias visoje Lietuvoje – per parą čia vidutiniškai pravažiuoja 45 tūkst. transporto priemonių, iš jų 6,5 tūkst. – sunkusis transportas“, – sako Ringaudas Steikūnas, „Neste Lietuva“ generalinis direktorius.

 

Pasak jo, į naująją tinklo degalinę buvo investuota 0,5 mln. eurų. Degalinė skirta ir lengvajam, ir sunkiajam transportui. Joje prekiaujama 95 oktaninio skaičiaus benzinu „Neste Futura“, dyzelinu „Neste Futura“ ir „Neste Pro Diesel“.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: