VersloSavaite.lt   
2016 04 18, 11:07
„airBaltic“ pradėjo skrydžius iš Vilniaus į Taliną

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Oro linijų bendrovė „airBaltic“ atnaujino tiesioginį maršrutą tarp Vilniaus ir Talino, taip sustiprindama bendrovės poziciją Baltijos regione.

 

10 kartų per savaitę vykdoma paslauga padės įsitvirtinti Baltijos šalių rinkoje ir sustiprins ryšį su 60 Europos, Skandinavijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų.

 

„Maršruto Vilnius-Talinas atidarymas, tai naujos „airBaltic“ pradžios simbolis, kadangi jis žymi sėkmingą restruktūrizavimo programos „ReShape“ pabaigą. Restruktūrizacijos metu tai buvo vienas iš 14 pelningų skrydžių, kurių turėjome atsisakyti, o dabar jį pradedame taip, kad mūsų Baltijos šalių klientai patogiai galėtų naudotis rytiniais ir vakariniais skrydžiais bei žymiai mažesnėmis šio maršruto kainomis“, – sako „airBaltic“ generalinis direktorius Martin Gauss.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: