VersloSavaite.lt   
2016 04 06, 10:34
Teismas leido tęsti Kauno gatvių tvarkymo konkursą

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Kauno apygardos teismas patenkino Kauno miesto savivaldybė prašymą ir panaikino laikinąsias apsaugos priemones, kurios buvo pritaikytos savivaldybės paskelbtam gatvių tvarkymo su „Remix“ mašina konkursui.

 

Bendrovės „Kamesta“ skunde buvo nurodoma, kad Kauno miesto savivaldybės paskelbtame konkurse esantis reikalavimas turėti bent minimalią darbo su sudėtingu „Remix“ aparatu patirtį neva yra perteklinis. Kauno apygardos teismas, panaikinęs laikinąsias apsaugos priemones ir leidęs tęsti konkurso procedūras atsižvelgė į Kauno miesto savivaldybės pateiktus argumentus.

reklama

 

„Aparatas „Remix“ yra pats sudėtingiausias ir pavojingiausias kelininkų naudojamas įrenginys. Turime karčios patirties, kuomet su šia technologija dirbantiems kelininkams reikėjo po metų taisyti broką. Taip pat buvo atvejis, kuomet net ir patyrę kelininkai sugebėjo sudeginti šį aparatą.

 

Todėl konkurso sąlygose numatytas reikalavimas rangovams turėti bent minimalios patirties yra ne tik logiškas, bet ir būtinas“, – tvirtino Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Petrauskas.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: