VersloSavaite.lt   
2015 09 16, 10:54
Užbaigtos „Vilniaus duonos“ kepyklos komplekso statybos

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
„MG Valda“ šių metų trečiąjį ketvirtį baigė „Vilniaus duonos“ administracinio ir gamybinio komplekso statybas.

 

Tai yra vienas iš nedaugelio „built to suit“ projektų pavyzdžių Lietuvoje, kai užsakovo pageidavimu nekilnojamo turto plėtros kompanija išvysto ir pastato objektą, kuris vėliau ilgalaikės nuomos sutarties pagrindu perduodamas užsakovui jo pagrindinei veiklai vykdyti.

reklama

 

Aukštuosiuose Paneriuose pastatyta „Vilniaus duonos“ kepykla su logistikos centru yra vienas moderniausių tokio pobūdžio objektu Baltijos šalyse. Beveik 11 000 kv. m administracinis ir gamybinis kompleksas buvo vystomos dviem etapais.

 

Sėkmingai užbaigus komplekso statybas UAB „MG Valda“ pasirašė sutartį su UAB „Ormina“ dėl „Vilniaus duonos“ kepyklos akcijų pardavimo. Sandorio vertė siekia daugiau nei 12 mln. eurų. Iki sandorio pasirašymo UAB „MG Valda“ ir UAB „Ormina“ dalinosi po 50 proc. kepyklos akcijų.

 

„MG Valda“, šiuo metu vystanti „Užupio krantinių“ projektą, trečiąjį „Antakalnio terasų” etapą „Pušų terasos“ bei „LightHouse“ projekto antrąjį etapą, siūlo daugiausiai naujos statybos būtų Vilniaus mieste iš visų NT vystytojų.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: