VersloSavaite.lt   
2015 06 12, 12:04
Rotušės aikštėje jau kuriasi lauko kavinės

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Įsibėgėjant šiltajam metų periodui, Kauno Rotušės aikštėje įsikūrė pirmosios lauko kavinės. Pagal naująją koncepciją terasos statomos ne aikštės viduryje, kaip būdavo iki šiol, o pakraščiuose.

 

Lauko terasos užima šiek tiek važiuojamosios kelio dalies, todėl Rotušės aikštėje praėjusią savaitę pakeista ir eismo tvarka. Ties įvažiavimais į centrinę miesto aikštę įrengto „Gyvenamosios zonos“ kelio ženklai, apribojantys automobilių greitį ir suteikiantys pėstiesiems pirmenybę.

reklama

 

 

Nuo praėjusios savaitės pasikeitė ir parkavimo tvarka – už automobilių statymą šioje vietoje reikia mokėti visomis savaitės dienomis, nuo 8 iki 24 val.

 

„Pasikeitus Rotušės aikštės lauko kavinių išdėstymo koncepcijai, susiaurėjo važiuojamoji dalis. Todėl priimti šie sprendimai, kurie leis sumažinti į aikštę atvažiuojančių automobilių skaičių“, - aiškino Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 
  

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: