VersloSavaite.lt   
2014 11 07, 11:09
Robbie Williamsas nufilmavo žinutę lietuviams 

Image
Robbie Williamsas
„Leiskite man įeiti į jus ir palinksminti jus“, – tokią linksmą žinią Lietuvai siunčia Robbie Williamsas. Atlikėjas koncertą surengs kitų metų balandžio 5-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje.

 

„Kaune, Lietuva, niekada nebuvau pas jus, niekada nebuvau jumyse“, - publiką į savo turo „Let Me Entertain You“ koncertą Kaune kviečia Robbie Williamsas, veidą išsidažęs ryškiu grimu.

reklama

 

Pamatykite Robbie Williamso žinutę Lietuvai.

 

Tiesa, dainininko gerbėjams papildomų raginimų nė nereikia. Praėjusią savaitę paskelbta žinia apie pirmąją dainininko viešnagę Lietuvoje tapo viena labiausiai aptariamų temų.

 

Penktadienį, lapkričio 7-ąją, nuo 10 valandos ryto visose „Ticketpro“ kasose ir interneto svetainėje ticketpro.lt pradedama vieša prekyba bilietais į, ko gero, laukiamiausią koncertą Lietuvoje.

 

Tiesa, dainininkas jau ketvirtadienį padarė staigmeną savo ištikimiausiems gerbėjams – pranešė apie išankstinę prekybą bilietais, kuri vyksta šiuo metu.

 

Dar neprasidėjus viešai prekybai, vien per pirmą valandą šiuo būdu bilietus įsigijo per tūkstantį Robbie Williamso gerbėjų.

 

Tai nestebina – beveik į visus šįmet Europoje vykusius Robbie koncertų turo „Swings Both Ways“ pasirodymus visi bilietai buvo parduoti per vieną dieną ar net kelias valandas.

 

Galimybe pamatyti Robbie Williamso šou Kaune domisi ne tik Lietuvos publika.

 

Robbie Williamso hitas „Let Me Entertain You“, pagal kurį pavadintas jo būsimasis koncertų turas:

 

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: