VersloSavaite.lt   
2014 06 23, 11:58
Kaune pristatyti išskirtiniai „GiuliettaRomeo parfums“ kvepalai

Image
N. Šabanausko nuotr.
Kaune paminėti išskirtinio parfumerijos salono „Scent Bar“ 1-erių metų gimtadienio susirinko būrys visuomenėje žinomų žmonių. Vakaro programoje buvo pristatyti unikalūs Veronoje sukurti kvepalai „GiuliettaRomeo parfums“.

 

„Kvepalai ypatingi tuo, kad tai dviejų žmonių meilę simbolizuojantis akcentas. Dėmesys skirtas ne tik kvapui, tačiau išskirtinumo suteikia ir keramikinė rankų darbo balkono formos pakuotė, kvepalų originalumą patvirtinantis sertifikatas. Džiaugiamės, kad šiuos išskirtinius kvepalus pristatyti galėjome salono vienerių metų gimtadienio proga“, – pasakojo salono vadovė Lina Galdikienė.

reklama

 

Renginio metu svečiai galėjo įvertinti salono „Snobė“ sukurtas prabangias rankų darbo vestuvines sukneles, o Lietuvos sportinių šokių čempionai Rihards Eglitis ir Agnė Malinauskaitė atliko kelis Lotynų Amerikos šokio fragmentus, sulaukusius svečių plojimų.

 

„Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ne tik domėjosi vestuvinėmis suknelėmis ir parfumerijos naujovėmis, tačiau mielai pozavo prie specialiai „Scent Bar“ gimtadienio proga išnuomoto retro automobilio „Cadillac Eldorado“.

 

Naujus kvepalus įvertino ir grupės „Dinamika“ vadovas Gintautas Brokas ir vokalistė Sigita Urbonaitė. Pasveikinti su pirmuoju parduotuvės gimtadieniu atvyko ir ketvirtadienį bakalauro diplomą į rankas gavusi grupės „Naujosios pupytės“ narės Neringa Šiaudikytė su draugėmis Vita Pliadyte-Jakutiene, Viktorija Vaičaite, Renata Kovtun.

 

Salono gimtadienyje dalyvavo ir Goda Dagilytė, „Mis Kaunas“ 2013 rinkimuose gavusi „Mis foto“ titulą. Renginį vedė Valdas Stankevičius.

 

Tiesa, salono gimtadienio metu pasigesta Romeo buteliuko iš naujų kvepalų „GiuliettaRomeo parfums“ komplekto. Anot salono vadovų, šis incidentas šventės neapkartino.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: