VersloSavaite.lt   
2013 10 22, 14:10
Jau paaukojo per 15 tūkst. knygų

Image
Knygos
Per beveik septynis akcijos mėnesius kauniečiai į miesto seniūnijas ir Knygų turgų atnešė daugiau kaip 15 tūkst. knygų. Už parduotas knygas gautos lėšos skirtos liepų alėjai Karaliaus Mindaugo prospekte atsodinti.

 

„Pastarosiomis dienomis į surinkimo vietas atnešama daugiau knygų nei įprastai, todėl surinktų leidinių skaičius sparčiai artėja prie 20 tūkst. Manome, kad besibaigiant akcijai prie jos suskubs prisidėti ir dar daugiau kauniečių, todėl galutinis paaukotų knygų skaičius gali būti ir didesnis nei 20 tūkst. Nors liepaitės Karaliaus Mindaugo prospekte bus sodinamos jau šį penktadienį, knygas į seniūnijas ir Knygų turgų dar bus galima atnešti visą savaitę po jo – iki lapkričio 1-osios“, - pasakojo Jonas Plenta, vienas iš „Žaliosios knygų akcijos“ organizatorių.

reklama

 

Greta Nemuno nusidriekusi viena svarbiausių ir didžiausių miesto gatvių naujomis liepaitėmis pasipuoš spalio 25 dieną. Medžiai bus sodinami prospekto atkarpoje nuo S. Daukanto gatvės pėsčiųjų tilto į Nemuno salą iki I. Kanto gatvės.

 

Sodinimo darbai prasidės penktadienį, 9.30 val. Prie jų prisidės ir Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas, kiti akcijos partneriai, taip pat ir šios akcijos entuziastai.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: