VersloSavaite.lt   
2013 07 19, 10:31
Demaskuotas įspūdingo dydžio naminukės fabrikėlis 

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Ketvirtadienį, liepos 18-ąją, Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, turėdami informacijos apie galimą nelegalią veiklą, nuvyko patikrinti V. B., gimusio 1968 m., gyvenančio Alytaus rajone, Simno seniūnijoje, sodybos.

 

Į sodybą atvykusiems pareigūnams V. B. motina paaiškino, kad name sūnaus nėra, jis - rūsyje. Nuėję į šalia gyvenamojo namo esantį požeminį rūsį, policininkai jame rado ir patį, kaip paaiškėjo, naminukės gamintoją, o šalia jo ant grindų 19 plastikinių talpų, kuriose buvo apie 100 litrų skaidraus bespalvio skysčio, skleidžiančio specifinį, naminei degtinei būdingą kvapą.

reklama

 

Rūsyje buvo ir daiktų visuma susidedanti iš trijų metalinių statinių ir tarp jų esančių jungčių, panaši į aparatą naminei degtinei gaminti. Šeimininkas neslėpė tiesos ir pats prisipažino, kad rasta daiktų visuma yra naminukės gaminimo aparatas, o skystis plastikinėse talpose - naminė degtinė, ir, kad visi šie daiktai priklauso jam.

 

Pildant dokumentus, būtinus įvykiui įforminti, V. B. keletą kartų pasiūlė pareigūnams „susitarti“, tačiau buvo įspėtas apie gresiančią baudžiamąją atsakomybę dėl kyšio davimo ir „tartis" daugiau jau nebenorėjo.

 

 

 

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: