VersloSavaite.lt   
2013 05 16, 11:49
Lietuvių rankų darbas – tarptautinis laisvai samdomo darbo portalas

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Pristatytas naujas lietuviškas interneto projektas, vienoje platformoje sujungsiantis laisvai dirbančius specialistus ir darbdavius.

 

Tai pirmasis portalas Lietuvoje, kuriame tiek verslas, tiek ir privatūs asmenys galės samdyti žmones vienkartiniams rašymo ir vertimų darbams  ir svetainės aplinkoje juos vertinti bei atsiskaityti už paslaugas. Projektas startuoja Lietuvoje, o netrukus bus pristatytas ir pasaulinei interneto bendruomenei.

reklama

 

„Sekdami žaibiškai populiarėjančio laisvai samdomo darbo tendencijas užsienyje, nutarėme sukurti internetinę rašto darbų ir vertimų platformą. Startavę Lietuvoje, netrukus projektą pasiūlysime ir pasaulinei rinkai. Nors panašių laisvai samdomo darbo tinklalapių užsienyje jau yra ir jie labai populiarūs, mus išskiria dėmesys rašto darbams ir vertimams. Sistema yra pritaikyta būtent tokiems darbams užsakyti ir pateikti, o tam tikros funkcijos kaip „greiti darbai“ yra apskritai unikalios“, – sakė UAB „LingJob“ direktorius Artūras Starovoitovas.

 

Svetainė veikia panašiai kaip interneto aukcionų portalas „Ebay.com“. Užsakovui paskelbus darbą, sistemos vartotojai galės teikti savo kainų pasiūlymus. Vėliau darbdaviui liks tik pasirinkti patraukliausią variantą. Kaina nebus vienintelis veiksnys, kuris lems pasirinkimą.

 

Norintys užsidirbti vartotojai galės susikurti savo asmeninius profilius, kaupti atsiliepimus apie atliktus darbus ir tokiu būdu konkuruoti. Tai užsakovams padės apsispręsti ir užsitikrinti, kad darbas bus atliktas profesionaliai.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: