VersloSavaite.lt   
2013 04 17, 11:40
Karklės festivalyje – grupė „The Rasmus“

The Rasmus
The Rasmus
Bundanti gamta ir šylantys orai vis stipriau įsuka pasiruošimo festivaliui „Karklė Live Music Beach 2013” darbų karuselę. 

 

Tris dienas vyksiančio unikalaus renginio organizatoriai pildo savo pažadus su kaupu – išskirtinėje Lietuvos vietoje ir šiemet koncertuos išskirtinės grupės bei atlikėjai.

reklama

 

Kultinių Suomijos žvaigždžių pasirodymas

 

Žolinių savaitgalį, rugpjūčio 16-18 dienomis, Karklės pajūrio kopas drebins ir bangas kels kultinė suomių roko grupė „The Rasmus”.

 

Tarptautinio hito „In the Shadows” atlikėjai – ypač mylimi ir laukiami Lietuvoje, pas savo gerbėjus sugrįš su garsiausių savo kūrinių  koncertine programa ir naujausiu hitu „I miss you”.

 

Apie Lietuvą „rasmusai” žino nedaug. Anot jų, lietuvės – pačios gražiausios pasaulyje, čia mėgstama žaisti krepšinį, šioje šalyje “gyvena vienas vyrukas, skraidantis po tiltais”, todėl iš viešnagės Karklės festivalyje grupė tikisi parsivežti naujų žinių ir įspūdžių apie šalį.

 

Sunkiąją suomių roko artileriją „Karklė 2013” festivalyje papildys  jauna ir perspektyvi Estijos grupė „Tenfold Rabbit“, nuolat  publiką stebinanti išskirtiniais pasirodymais. Karklės festivaliui, teigia organizatoriai, ši grupė paruoš šį tą įspūdingo. Tuo negalima abejoti, juk „Tenfold Rabbit"  sudomino net patį Estijos prezidentą Tomą Hendriką Ilvesą, kuris pakvietė grupę koncertuoti į savo namus.

 

Baltijos šalių muzikos perlų desante, „šturmuosiančiame“ Karklės festivalio scenas – ir Latvijos roko  grupė „Double Faced Eels“, roko gerbėjų kraują  nuolat kaitinanti įžūliais tekstais.

 

Lietuvą atstovaus žymiausi muzikantai

 

Paaiškėjo, kad festivalyje savo naują albumą „Breaking The Line“ pristatys dvejus metus Maskvoje praleidusi ir į Lietuvą šių metų pradžioje sugrįžusi Jurga Šeduikytė. Karklėje skambės ne tik naujausi, bet ir gerai žinomi dainininkės kūriniai.

 

Svajingai gaivus grupės „Empti“ pasirodymas ramins pajūrio vėjus festivalio Kopų scenoje. Šiemet M.A.M.A apdovanojimuose pelnę geriausią Lietuvos grupės titulą „Liūdni slibinai“ bei kultinė grupė „Poliarizuoti stiklai“ festivalininkams primins, kad ir muzikantus, ir renginio dalyvius, Baltijos jūros pašonėje kartą per metus suvienija meilė, laisvė ir muzika.

 

Plečiasi pramogų žemėlapis

 

Organizatoriai praneša, kad  nenumaldomai artėja ne tik festivalis, bet ir  bilietų brangimas. Nuo gegužės 2-osios bus pradėta prekyba brangesniais bilietais, tad pigesnius galima įsigyti iki šios datos.

 

 Jau paskelbta ir organizatorių pagalbininkų savanorių atranka. Pernai festivalyje plušėjo apie 100 savanorių. Savanorystė tapo neatsiejama šio festivalio dalimi.

 

„Pernai festivalyje savo pramogas pristatė  per 70 organizatorių, šiais metais jų bus dar daugiau ir dar originalesnių. Kviečiame turinčiuosiuos originalių pasiūlymų nesidrovėti ir nustebinti mus dar negirdėtomis pramogomis“, - ragina „Karklė Live Misic Beach“ režisieriai.

 

Jie taip pat laukia kavinių bei restoranų pasiūlymų – ypač iš  skirtingų pasaulio virtuvių viešojo maitinimo įstaigų. Šiemet savo nacionalinių patiekalų paslaptis festivalininkams jau norėtų atskleisti meksikiečių, rumunų, ukrainiečių, lietuvių, amerikiečių, japonų, kiniečių, armėnų, britų virtuvės. Peno Karklėje bus ne tik sielai, bet ir skrandžiui...

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: