VersloSavaite.lt   
2013 02 19, 15:05
„Creditinfo“ užtikrins INVEGOS klientų portfelio kokybę

Image
D. Kanapecko nuotr.
Kreditų biure „Creditinfo“ kaupiama informacija nuo šiol naudosis ir UAB „Investicijų ir verslo garantijos“ (INVEGA), kuri įmonės produktus naudos verslo kredito ir sukčiavimo rizikai valdyti.

 

„Privatus verslas jau įvertino kredito rizikos vertinimo teikiamus pranašumus jų klientų portfelio kokybei, o pastaruoju metu augantis viešojo sektoriaus susidomėjimas kreditų biuru rodo, kad mūsų veikla pasiekė naują lygmenį.

reklama

 

Bendrovės kaupiama juridinė ir ekonominė informacija tiek juridiniams, tiek fiziniams asmenims yra įrankis atskirti mokius partnerius nuo įsipareigojimų nevykdančių, o tai vienodai svarbu visiems kreditoriams nesvarbu, ar jie iš privataus ar viešojo sektorių“, – sako Andrius Bogdanovičius, kreditų biuro „Creditinfo“ generalinis direktorius.

 

Kreditų biuro teikiamomis kredito rizikos valdymo paslaugomis taip pat naudojasi visi šalies bankai ir kredito unijos, lizingo bendrovės, taip pat telekomunikacijų, draudimo, vartojimo, greitųjų kreditų, komunalinių paslaugų ir kitų sektorių įmonės, o viešajame sektoriuje – Lietuvos verslo paramos agentūra, Nacionalinė mokėjimo agentūra, AB „Lietuvos paštas“ ir kitos valstybės įstaigos ir organizacijos.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: