VersloSavaite.lt   
2012 08 30, 17:57
Išrinkta „Biuro gražuolė 2012“! 

Jūratė Graževičiūtė
Jūratė Graževičiūtė
Ketvirtadienį baigėsi visą rugpjūčio mėnesį trukę gražiausios biuro moters rinkimai „Biuro gražuolė 2012“. Susumavus balsus paaiškėjo, kad šių metų konkurso nugalėtoja tapo Jūratė Graževičiūtė, UAB „Teniso pasaulis“ biuro administratorė!

 

27 metų vilnietė sulaukė daugiausiai balsų ir portalo lankytojų (2897), o konkurso komisijos vertinimu buvo antra (983). Daugiausiai komisijos balsų (1033) atiteko antroje vietoje likusiai 24-erių Julijai Sverbilovai, finansų vadovei iš UAB „Estvita“. Jai skirtas ir specialus „Facebook simpatijos“ prizas.

reklama

 

Trečia vieta konkurse atiteko 26-erių Ernestai Vaičiulytei, UAB „SDG“ Mokymo departamento administratorei.

 

Prizas už geriausią nuotrauką atiteko Urtei Navickaitei, UAB „Seriously LT“ Socialinės Medijos Specialistei.

 

Apdovanojimas už geriausiai išreikštą biuro stilių skirtas Viktorijai Mironovai, „TonyBet“ Lažybų punktų administratorei – mokymų specialistei. Jai atiteko ir specialus „SMS simpatijos“ prizas.

 

Daugiausiai komisijos balsų surinkusių dalyvių tryliktuką rasite čia.

 

Galutinius balsavimo rezultatus rasite čia.

 

Komisijos balsų procentas skaičiuojamas laikant, kad už visas konkurso dalyves atiduoti skaitytojų balsai sudaro 70 proc. galutinio įvertinimo, likusieji 30 proc. yra išdalinami atsižvelgiant į tai, kiek kuri dalyvė gavo komisijos balų. 

 

 

Prizinis fondas – daugiau kaip 10 tūkst. litų

 

Specialūs prizai atiteks ir konkurso nugalėtojai bei įmonei, kurią ji atstovauja. Neliks nuskriaustos ir antros bei trečios vietos nugalėtojos, taip pat specialių nominacijų – geriausia nuotrauka, geriausiai išreikštas biuro stilius, SMS ir „FaceBook“ simpatijos – laimėtojos.

 

Konkurso nugalėtojai atiteks 500 litų čekis, už kurį tinklalapyje LaisvalaikioDovanos.lt ji iš daugybės originalių pasiūlymų galės išsirinkti sau labiausiai patinkančią dovaną: nuo SPA savaitgalio dviems Druskininkuose iki akrobatinio skrydžio sklandytuvu.

 

Gražuolės atstovaujama įmonė iš organizatorių gaus 6000 litų vertės čekį reklamai portale VersloSavaite.lt ir radijo stotyje „Laisvoji Banga“.

 

„ONE“ nuotykių parkas nugalėtojai ir įmonės, kurioje ji dirba, kolektyvui padovanos (iki 15 asm.) kvietimus apsilankyti pramogų parke ir išbandyti pramogas. Antros vietos laimėtojai atitiks 4 pakvietimai, trečios – 3.

 

Pirmos vietos nugalėtojai bus įteiktas ir 500 litų vertės „Thal‘ion“ gaminių krepšelis pilnavertei kūno odos priežiūrai iš e-pirklys.lt. Nugalėtojai atiteks ir fotografo Dainiaus Kanapecko įsteigtas prizas – asmeninė fotosesija.

 

UAB „Saugaus darbo centras“ antros vietos laimėtojos įmonei įsteigė 500 lt vertės prizą – konsultacijų ir paslaugų darbo saugos srityje už šią sumą, taip pat DVD „Kaip suteikti pirmą pagalbą“.

 

Konkurso laureačių lauks ir kitų rėmėjų prizai: žurnalo „Biuro administravimas“ metinė prenumerata, įvaizdžio kūrėjos L. Čaplikienės specialūs prizai.

 

 

 

 

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: