Ekomanda.lt   
2012 04 16, 12:59
Šturmavo prekybos centrą „Senukai“

Skaičiuoja
Skaičiuoja
Šiandien mums buvo garbė kovoti už žmogų jau pusė metų neatgaunanti pinigų už sugedusią garantinę prekę. Prekę jis nusipirko internetu „Senukų“ elektroninėje parduotuvėje.

 

Istorija labai paprasta, pirkėjas gražino garantinę prekę į „Senukų“ garantinio aptarnavimo skyrių Draugystės gatvėje, Kaune. Netrukus klientas sulaukė skambučio, kad prekė nepataisoma ir galima ateiti atsiimti pinigus. Antrą kartą atvykus buvo pažadėta, kad pinigai bus grąžinti, bet reikia elektroninės sąskaitos numerio, nes prekė buvo pirkta internetu ir grynais pinigų grąžinti negali. Aišku sąskaitos numerio tą akimirką pirkėjas neturėjo, nes juk jam pasakė ateiti atsiimti pinigus.

 

Atėjus trečią kartą su sąskaitos numeriu (kitu būdu pranešti sąskaitos numerio nebuvo galimybės, nes priėmėja sakė, kad reikės parašo), buvo pasakyta, kad niekas pinigų negrąžins galima tik gauti skolos lapelį „Senukų“ prekybos centre, kurį galima panaudoti apsiperkant „Senukuose“. Pirkėjas

kategoriškai nesutiko ir per ilgas diskusijas išsireikalavo, kad pinigai būtų pervesti į jo sąskaitą. Tik tokio pervedimo sąlyga buvo, kad pinigai bus pervesti ne iš karto, o per porą savaičių.

 

Praėjo jau beveik pusmetis, pinigai dar nepervesti, todėl mes, Ekomanda.lt, aplankėm „Senukus“ Kaune, Draugystės g. Su dideliais mikrofonais ir vaizdo kamerom mandagiai paprašėm pasistengti, kad patyręs žalą pirkėjas atgautų pinigus. Priėmėja nuolankiai atsiprašinėjo už įvykusią klaidą ir pažadėjo šį kartą asmeniškai prižiūrėti, kad pinigai būtų pervesti.

 

Ekomanda.lt aktyviai tiria lietuviškų internetinių svetainių aptarnavimo kokybę ir maloniai padeda visiems kas buvo apgautas ir daro tai be jokio atlygio.

 

Šioje skiltyje dienoraštį galite rašyti ir Jūs. Savo tekstus siųskite el. paštu This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it  

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: