VersloSavaite.lt   
2011 11 10, 12:48
Kaunas uždegė žalią šviesą olimpinio atrankos turnyro organizavimui

Image
Kaunas.lt
Kauno miesto savivaldybės taryba šiandien uždegė žalią šviesą, kad laikinojoje sostinėje liepos 2-8 dienomis vyktų Londono olimpiados krepšinio atrankos turnyras.

 

Ketvirtadienį Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas kreipėsi į miesto tarybos narius su prašymu bendradarbiauti organizuojant šį Lietuvai be galo svarbų atrankos turnyrą.

reklama

 

„Lietuva ir Kaunas atitinka visus FIBA keliamus reikalavimus, tai patvirtino mūsų šalyje apsilankiusi FIBA vadovybė. Atrankos turnyre 12 komandų iš Europos, Azijos, Afrikos, Amerikos kovos dėl 3 olimpinių kelialapių.

 

Suorganizuoti šį atrankos turnyrą mums reikalinga suma yra apie 15 mln. litų. Šiuo metu jau turime 8 mln. litų, likusius pinigus ketiname gauti iš bilietų pardavimo“, - kalbėjo LKF generalinis sekretorius M.Balčiūnas.

 

Kauno miesto savivaldybės indėlis – 0,5 mln. litų, kurie padengtų „Žalgirio“ arenos eksploatavimą. Tarybos nariai taip pat neprieštaravo dėl AB „Kauno energija“ garantijos suteikimo 7 mln. litų sumai.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: