VersloSavaite.lt   
2011 09 29, 17:53
Už dalyvavimą „Biuro gražuolės“ konkurse – automobilio rakteliai

Image
Jolita Kederytė
Bene daugiausiai atstovių per ketverius metus konkurse „Biuro gražuolė“ delegavusi UAB „SDG“ savo įmonės darbuotojų pastangas užimti kuo geresnę vietą įvertino įvairiomis motyvacinėmis priemonėmis.

 

Kaip žinia, šios įmonės darbuotoja Vera Tamošiūnienė buvo tituluota „Biuro gražuole 2008“, o 2010 m. kita „SDG“ atstovė Rūta Sirevičiūtė liko antra.

reklama

 

Sėkmę konkurse bandė dar ne viena įmonės atstovė, o šis jų dalyvavimas gražiausios biuro moters rinkimuose ir tuo pačiu įmonės vardo atstovavimas neliko neįvertintas bendrovės vadovų.

 

Šiais metais „Biuro gražuolė 2011“ SMS simpatijos titulą ir ketvirtąją vietą laimėjo Jolita Kederytė. Konkurse dalyvavo ir Inga Stumbrytė, taip pat Ligita Maleckienė.

 

Už sėkmingus pasirodymus konkurse įmonės vadovai darbuotojoms įteikė įmonės automobilių raktelius ir padėkojo už gerą įmonės vardo atstovavimą.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: