VersloSavaite.lt   
2011 08 24, 18:23
„Biuro gražuolė 2011“: Ryškėja konkurso favoritės

Image
Konkurso dalyvė V. Tyščuk
Trečiadienį skelbiami konkurso „Biuro gražuolė 2011“ tarpiniai visų dalyvių balsavimo rezultatai. Suskaičiavus SMS žinutėmis ir el. paštu gautus balsus, populiariausių dalyvių dešimtukas beveik nekinta.

 

Konkurse pirmauja Violeta Tyščuk (BĮ UAB „Hardim“), visai greta jos – Aistė Radvilavičiūtė (Birštono sav. administracija). Trečia, ketvirta vietomis dalinasi UAB „SDG“ atstovės Jolita Kederytė ir Inga Stumbrytė. Netoli nuo jų, penktoje vietoje, šiuo metu Viktorija Kizik-Abolichina, (AB „FL Technics“).

reklama

 

Šiuo metu pirmoje vietoje esančią dalyvę nuo dešimtos skiria per 1300 balsų.

 

Pirmosios savaitės visų dalyvių balsavimo rezultatus rasite čia.

 

Primename, kad su vienu el. pašto adresu per parą už dalyves galima atiduoti iš viso ne daugiau 10 balsų, už vieną dalyvę po vieną balsą. Iš vieno IP adreso leidžiama balsuoti iki 10 kartų. Balsai, viršiję nurodytus limitus, šalinami automatiškai.

 

SMS žinutėmis iš vieno numerio už dalyves galima atiduoti iki 10 balsų.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: