VersloSavaite.lt   
2011 08 22, 18:15
„Biuro gražuolė 2011“: Lyderės nesikeičia

Image
Konkurso dalyvė Inga Stumbrytė
Pirmadienį susumavus pirmos savaitės balsavimo rezultatus konkurse „Biuro gražuolė 2011“ lyderės nesikeičia.

 

Tačiau visai netoli pirmaujančių dalyvių Violetos Tyščuk ir antroje vietoje esančios Aistės Radvilavičiūtės priartėjo UAB „SDG“ atstovės – Inga Stumbrytė ir Jolita Kedrytė, kurias skiria vos keletas balsų.

reklama

 

Šios dvi dalyvės iš populiariausių penketuko išstūmė Liną Daukšaitę ir Viktoriją Kizik-Abolichiną, kurios šiuo metu yra atitinkamai penktoje ir šeštoje vietose.

 

Tačiau tai yra tik tarpiniai balsavimo rezultatai, situacija konkurse dar gali pasikeisti iš esmės. Konkurso pabaigoje balsai, atiduoti už dalyves internetu bei sms, bus sudėti su konkurso komisijos balsais. Tarpiniai išsamūs visų dalyvių balsavimo rezultatai bus skelbiami trečiadienį 17 val.

 

POPULIARIAUSIŲ DALYVIŲ DEŠIMTUKAS

 

Taip pat už dalyves kviečiama balsuoti spaudžiant mygtuką „Patinka“ po dalyvės aprašu. Tokiu būdu balsą gali atiduoti tik socialinio tinklo „Facebook“ nariai. Konkurso dalyvei, surinkusiai daugiausiai „Facebook“ balsų, atiteks specialus prizas.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: