Tautvydas Padgurskas, VersloSavaite.lt   
2011 08 11, 11:29
„Biuro gražuolė 2010“: „Jei moteris myli savo darbą, ji turėtų parodyti tai visiems“ 

Image
J. Petronio nuotr.
Įsibėgėjo visą rugpjūčio mėnesį vykstantis kasmetinis konkursas „Biuro gražuolė 2011“. Praeitų metų laimėtoja Rima Aniulienė neslepia puikių prisiminimų apie dalyvavimą konkurse ir sako, kad šis titulas jai – gerai praleistas laikas.

 

Ką jums reiškia „Biuro gražuolės“ titulas ir kas pasikeitė gyvenime / darbo aplinkoje jį iškovojus?

reklama

 

„Biuro gražuolės“ titulas man reiškia – gerai praleistą laiką. Konkurso metu buvo smagu stebėti kolegų darbe nuotaikas, nes dauguma „sirgo“ konkursu. Deja, konkursai baigiasi, gyvenimas teka, kaip ir tekėjęs.

 

Nebuvo kažkokių žymių pasikeitimų, gal daugiau dėmesio iš aplinkinių, senų draugų skambučių, kas buvo tikrai malonu. Titulai žmogaus nepuošia, jie atsistoja į lentyną tą pačią akimirką kai jie yra laimimi, bet praleistas laikas, malonios akimirkos įstringa ilgam.

 

Ko palinkėtumėte šių metų „Biuro gražuolės“ konkurso dalyvėms?

 

Tikiuosi, kad būsimoms gražuolėms praleistas laikas konkurso metu ir po jo, bus taip pat įspūdingas ir linksmas kaip kad buvo man bei mano kolegoms.

 

Jei moteris myli savo darbą, ją supa nuostabus kolektyvas, ji turėtų sudalyvauti konkurse ir parodyti, ką moteris veikia darbe ir kaip jį puošia.

 

Linkiu visoms gerų emocijų, tolerancijos ir nepamiršti, kad tai yra tik konkursas, o ne konkurencinė kova.

 

Kaip panaudojote laimėtus prizus („Laisvalaikio dovanų“ kuponą, knygas)? Papasakokite plačiau ką veikėte.

 

Su kolegomis iš karto po konkurso nuvykome i Druskininkus į nuotykių parką „One“, kur praleidome visą pusdienį karstydamiesi medžiais.

 

„Laisvalaikio dovanų“ kuponą panaudojau smagiam laisvalaikio praleidimui. Padovanotos knygos laukia savo eiles, kada paklius į rankas.

 

Plačiau apie „Biuro gražuolė 2011“

 

 

 

 Jono Petronio nuotraukos

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: