VersloSavaite.lt   
2011 04 07, 13:12
„airBaltic“ skraidys į Pietų Italijos miestą Barį

Image
Lėktuvas
Nuo birželio 4 dienos Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ pradės vykdyti skrydžius iš Rygos į Italijos pietuose, Apulijos regione įsikūrusį miestą Barį. Šiuo maršrutu bendrovė prie Adrijos jūros įsikūrusį miestą sujungs su Baltijos šalių, Šiaurės Europos ir NVS šalių oro uostais.

 

„Apulijos ir aplinkinių Italijos regionų gyventojai galės patogiai pasiekti Šiaurės ir Rytų oro uostus – Oslo, Stokholmo, Helsinkio, Sankt Peterburgo, Maskvos ir daug kitų. O Baris, esantis Adrijos pakrantėje, pritrauks turistus iš Baltijos, Skandinavijos ir Rusijos šalių“, – komentavo „airBaltic“ viceprezidentas ir generalinis direktorius Lietuvoje Tadas Vizgirda.

reklama

 

Apulijos oro uostų generalinis direktorius Domenico Di Paola teigė: „Mano žiniomis, tai pirmas kartas, kai Baris ir Apulijos regionas yra tiesiogiai sujungiamas su Baltijos šalimis. Šis oro tiltas labai svarbus tuo, kad žymiai pagerins susisiekimą su Šiaurėje ir Rytuose esančiomis šalimis. Tikiuosi, kad Bario ir visos Apulijos gyventojai tinkamai sutiks galimybę skraidyti šiuo nauju maršrutu ir jį palaikys ilgą laiką“. 

 

„airBaltic“ į Barį skraidys kartą per savaitę – šeštadieniais. Keleiviai bus skraidinami lėktuvu „Boeing 737“, kelionė truks beveik 3 valandas (2 val. 55 min.). Skrydžio bilietas į vieną pusę kainuos nuo 169 litų, įskaitant oro uosto ir transakcijos mokesčius.

 

Baris – miestas Italijos pietuose, Apulijos regiono sostinė. Baryje yra įsikūręs universitetas, nacionalinis archeologijos muziejus, paveikslų galerija. Baris laikomas antru ekonomikos centru pietų Italijoje po Neapolio. Jis vadinamas ir uostų, universitetų bei Šv. Mikalojaus miestu.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: