VersloSavaite.lt   
2010 12 28, 12:40
Konkurse „Šventiškiausias biuras 2010“ ryškėja favoritai

Image
Konkurso favoritai
Paskutinę metų savaitę daugelyje Lietuvos įmonių sulėtėja darbo tempas, todėl vadovai ir darbuotojai gali daugiau dėmesio skirti nekasdieniškiems užsiėmimams. Vienas tokių – Šventiškiausio metų biuro rinkimai.

 

„Akivaizdu, kad prieš Kalėdas įmones buvo paralyžiavęs darbų vajus. Tačiau nuo pirmadienio jaučiamas kur kas didesnis susidomėjimas konkursu: balsuotojų aktyvumas sumušė visus rekordus, sulaukiame nemažai su konkursu susijusių laiškų“, − teigia rinkimus organizuojančio verslo naujienų portalo VersloSavaite.lt redaktorius Tautvydas Padgurskas.

reklama

 

Likus kelioms dienoms iki „Šventiškiausio Biuro 2010“ balsavimo pabaigos, savo nuomonę konkurse pareiškė beveik 1000 žmonių. Ryškėja ir pagrindiniai favoritai – tai Žemės ūkio informacijos ir kaimo verslo centras, draudimo bendrovė „If“ ir UAB „LPP“.

 

„Šventiškiausias Biuras 2010” bus paskelbtas gruodžio 31 d.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: