VersloSavaite.lt   
2010 09 07, 11:16
Jau žinomas konkurso „Geriausia darbo motyvacija“ nugalėtojas!

Image
UAB „Infoerdvė“
Kad ir kokia krizė ar nepriteklius bespaustų, stipriausieji visada išlieka viršūnėje. Verslosavaite.lt ir Hewlett-Packard po mėnesį trukusio konkurso-tyrimo išsiaiškino, kas padeda kūrybingiems, iniciatyviems ir atsidavusiems darbuotojams išlikti ir nenuleisti rankų – tai juos nuolat lydinti darbo motyvacija!

 

Motyvuoti gali daug kas – nuo padrąsinimo ar pagyrimo iki įmonės švenčių, nuo patenkintų klientų iki ryškiaspalvių gėlių vazonėlio ant darbo stalo, nuo išvažiuojamojo posėdžio iki uoliai plušančio kolegos ar net puikaus direktoriaus rodomo pavyzdžio.

reklama

 

Beje, būtent jis – direktorius, stipriausioji įmonės pusė – ir yra ta didžioji, visus likusius darbuotojus motyvuojanti jėga. Bent jau taip nusprendė Verslosavaite.lt skaitytojai, daugiausiai – net 256 balsus – atidavę UAB „Infoerdvė“ nuotraukai, kuri pasakoja, kaip nuo plušančio direktoriaus darbinga atmosfera užsikrečia visas kolektyvas.

 

Sveikiname nugalėtojus ir dovanojame jiems daugiafunkcinį HP spausdintuvą „HP Color LaserJet CM1312“!

 

Beje, visai nedaug – vos trisdešimties balsų iki pergalės pritrūko moteriškam vertimų biuro „AIRV“ kolektyvui. Mažai nuo laimėtojų atsiliko ir papuošalų kūrėja Anna Daunorienė, kuriai didžiausia motyvacija – susižavėjusių pirkėjų reakcija.

 

Gaila, kad spausdintuvas – tik vienas, tačiau tikimės, kad nelaimėjusieji nenusiminė ir mėgins laimę dažniau – juk svarbiausia – bent nuotraukomis, idėjomis pakurstyta motyvacija.

 

Gal būtent po šio konkurso įmonių vadovai tam skirs daugiau dėmesio? Juk motyvuotas darbuotojas – dvigubai uolesnis!

 

Nugalėtojų nuotrauką pamatysite čia.

 

Verslosavaite.lt