VersloSavaite.lt   
2010 09 03, 15:19
Apdovanota „Biuro gražuolė 2010“ 

Image
Rima Aniulienė (J. Petronio nuotr.)
Visą rugpjūčio mėnesį trukęs konkursas „Biuro gražuolė 2010“ baigėsi. Ketvirtadienį konkurso nugalėtojai, UAB „Garsų pasaulis“ projektų vadovei Rimai Aniulienei, buvo įteiktas simbolinis čekis 10 tūkst. litų vertės prizams.

 

„Balsavimo už dalyves metu kova virė tiek dalyvių biuruose, tiek ir už jų ribų. Džiugu, kad nugalėtojo dalyvė, kuri yra verta šio titulo“, – apdovanodamas nugalėtoją sakė konkursą organizuojančio portalo Verslosavaite.lt redaktorius Tautvydas Padgurskas. 

 

Nugalėtoja galės išsirinkti 1000 litų vertės dovanų iš tinklalapio LaisvalaikioDovanos.lt, o jos atstovaujamai įmonei atiteko nemokamos reklamos už 5500 litų portale Verslosavaite.lt ir radijo stotyje „Kauno fonas“.

 

„Dėkoju visiems už mane balsavusiems ir palaikiusiems iki pat balsavimo pabaigos. Dėkoju kolegei Silvijai už puikią nuotrauką bei berniukams, kurie pozavo nuotraukoje. Mano konkurentės buvo tikrai įspūdingos, įdomios, gražios moterys. Lai nenusivilia ir bando dalyvauti kitąmet!“, – sakė „Biuro gražuole 2010“ tapusi Rima Aniulienė.

 

Nugalėtoja surinko 2315 portalo lankytojų ir komisijos balsus. Antroje vietoje likusi UAB „SDG“ mokymų departamento konsultantė Rūta Sirevičiūtė surinko 216 balsų mažiau. Trečia vieta atiteko UAB „Samsonas“ administratorei Linai Stašionytei, surinkusiai 2012 balsų.

 

Apdovanojimas „Už geriausią nuotrauką“ atiteko Indrei Svirskaitei, Druskininkų vandens parko marketingo vadybininkei. „Už geriausiai išreikštą biuro stilių“ apdovanota UAB „Servista ir Ko“ direktoriaus asistentė Inesa Kuleš.

 

Be jau minėtų prizų gražuolėms atiteko „ONE“ nuotykių parko kvietimai, leidyklos „Eugrimas“ knygos, žurnalo „Biuro administravimas“ metinės prenumeratos.

 

UAB „Saugaus darbo centras“ antros vietos laimėtojos įmonei įsteigė 500 lt vertės prizą – konsultacijų ir paslaugų darbo saugos srityje už šią sumą.

 

Simbolinį 10 tūkst. litų vertės dovanų čekį nugalėtojai įteikė portalo Verslosavaite.lt redaktorius Tautvydas Padgurskas

 

 R. Aniulienę pasveikino ir „Biuro gražuolė 2009“ Tatjana Lipaj

 

 

 

 

 

 Antroji vieta konkurse atiteko UAB „SDG“ mokymų departamento konsultantei Rūtai Sirevičiūtei

 

Trečia liko UAB „Samsonas“ administratorė Lina Stašionytė

 

Jono Petronio nuotraukos

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: