VersloSavaite.lt   
2010 08 25, 17:45
„Biuro gražuolė 2010“: Dėl pirmųjų pozicijų verda įnirtinga kova

Image
Konkurso dalyvė Sandra Norvilienė
Suskaičiavus SMS žinutėmis ir el. paštu gautus balsus, populiariausių dalyvių dešimtukas beveik nekinta, o pretendentes į „Biuro gražuolės 2010“ nugalėtojos titulą skiria vos keletas balsų.

 

Trečiadienį konkurse pirmauja Joana Žilinskienė, atstovaujanti UAB „Plungės kooperatinė prekyba“ , visai greta jos antra / trečia vieta „nepasidalinančios“ Rima Aniulienė iš UAB „Garsų pasaulis“ ir Rūta Sirevičiūtė, dirbanti UAB „SDG“.

 

Į dešimtuką pateko šiaulietė Sandra Norvilienė, atstovaujanti UAB „Rūta“. Iš tryliktos vietos ji šoktelėjo į devintą. Tuo tarpu dešimtuko senbuvė Indrė Svirskaitė iš Druskininkų vandens parko šiandien jau tik dvylikta.

 

Šiuo metu pirmoje vietoje esančią dalyvę nuo dešimtos skiria per 500 balsų.

 

Naujausius balsavimo rezultatus rasite čia. Pirmosios savaitės visų dalyvių balsavimo rezultatus rasite čia.

 

Primename, kad dabar balsuoti už konkurso dalyves galima ir siunčiant SMS žinutes. Daugiau informacijos apie tai rasite čia.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: