VersloSavaite.lt   
2010 08 02, 11:35
Trečią kartą rengiamas „Biuro gražuolės“ konkursas

Image
Tatjana Lipaj - „Biuro gražuolė 2009“
Pirmadienį prasideda visą rugpjūčio mėnesį truksiantis konkursas „Biuro gražuolė 2010”. Trečią kartą rengiamuose rinkimuose paaiškės, kas šiemet taps gražiausia biuro darbuotoja Lietuvoje.

 

„Kaip rodo pastarųjų metų patirtis ir rezultatai, šis konkursas yra įdomus ir reikalingas žmonėms. Tokio pobūdžio konkursai ne tik praskaidrina įmonių kolektyvų nuotaikas, bet ir sustiprina vidinę jų komunikaciją. Tuo tarpu tiesiogiai nedalyvaujantiems, bet balsuojantiems žmonėms, tai smagus ir pilnas teigiamų emocijų vasariškas konkursas“, − teigia rinkimus organizuojančio verslo naujienų portalo Verslosavaite.lt vyr. redaktorius Tautvydas Padgurskas.

reklama

 

Pagrindiniai konkurse dalyvaujančių įmonių darbuotojų fotografijų vertinimo kriterijai išlieka tie patys kaip ir kiekvienais metais: biuro stilius, asmeninis dalyvės žavesys, nuotraukos idėja ir originalumas. Fotografijos bus talpinamos portale Verslosavaite.lt, kur jas vertins ir balsuos portalo skaitytojai bei kompetentinga komisija.

 

Konkurse „Biuro Gražuolė 2010”, kurio prizinis fondas daugiau kaip 10 000 litų, bus apdovanota ne tik nugalėtoja, antros ir trečios vietos laimėtojos, bet ir specialios nominantės bei rėmėjų simpatijos.

 

Konkurso nugalėtojai atiteks 1000 litų dovanų čekis, už kurį tinklalapyje Laisvalaikiodovanos.lt ji iš daugybės originalių pasiūlymų galės išsirinkti sau labiausiai patinkančią dovaną: nuo SPA savaitgalio dviems Druskininkuose iki akrobatinio skrydžio sklandytuvu. Jos atstovaujama įmonė gaus 5500 litų vertės čekį savo reklamai portale Verslosavaite.lt ir radijo stotyje „Kauno fonas“.

 

Taip pat konkurso laureačių lauks ir kitų rėmėjų prizai: Diena.lt dovanos programinės įrangos „Tildės biuras“ rinkinius bei savo dienraščių metinę prenumeratą, „Saugaus darbo centras“ – 500 litų vertės konsultacijas, „Pačiolis“ – „Biuro administravimas“ metinę prenumeratą, „Eugrimas“ – knygas, o įvaizdžio kūrėja Liubovė Čaplikienė – savo specialius prizus. 

 

Plačiau apie konkursą  |   Registracija konkursui

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: