VersloSavaite.lt   
2010 03 10, 12:41
Šventinį savaitgalį – didesnės pareigūnų pajėgos

policija
Verslosavaite.lt nuotr.
Kovo 11–14 d. šalyje stiprinamas policijos patruliavimas, dirbs daugiau pareigūnų, nei įprastai.

 

Policija visoje respublikoje organizuos prevencines priemones, kurių metu sieks užkardyti alkoholinių gėrimų vartojimą ir girtų asmenų pasirodymą viešosiose vietose. Ypatingą dėmesį pareigūnai kreips į masinių susibūrimų, pasilinksminimo (diskotekos, koncertų vietos ir pan.) vietas, taip pat vietas, kuriose gali būti girtaujama ar svaiginamasi.

reklama

 

Siekiant užkardyti alkoholinių gėrimų ir kitų akcizinių prekių neteisėtą apyvartą, policija organizuos šių įmonių, turgaviečių, prekyviečių patikrinimus.

 

Daugiau pareigūnų budės ir šalies keliuose. Kelių policijos padaliniai organizuos prevencines priemones, skirtas transporto priemonių vairuotojų blaivumui, apsvaigimui nuo narkotikų ar kitų psichiką veikiančių medžiagų tikrinti.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 
 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: